5. DECEMBER || SPØRG MIG

6. DECEMBER || ADVENTS GIVE AWAY

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicSå blev det 2. advent og det betyder jo selvfølgelig, at I skal forkæles! I denne omgang kan I vinde et valgfrit produkt fra Caseapp.dk, som giver dig mulighed for at designe dit helt eget skin til din computer eller et cover til din telefon. Jeg har førhen selv designet ovenstående skin til min Macbook 13″, som jeg var glad for rigtig længe. Jeg har altid været meget begejstret for Caseapp’s produkter, fordi de er så god kvalitet, servicen er så god og leveringstiden så kort. I kan også se et andet skin, som jeg har designet her. Jeg synes, at produkterne er perfekte til en personlig julegave. Man kan jo også bruge sin egne billeder! Når, men nu til sagen. For at deltage skal du :

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Like Nanna Krautwald blog på facebook her
Skrive en kommentar med dit navn og email

Vinderen bliver fundet 3. advent. Glædelig 6. december. Kys

Image and video hosting by TinyPic

   

78 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5. DECEMBER || SPØRG MIG