6. DECEMBER || ADVENTS GIVE AWAY

7. DECEMBER || SNAPSHOTS

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Necklaces / Cross (here)  Moon (here)     Bra / Pieces (similar here)     Gold Bracelet / Hvisk (here)

Her får I lige lidt øjeblikke fra min dag i dag. I dag har jeg (selvfølgelig) arbejdet på min SRP. Jeg mødtes med Laura tidligt i morges for at skrive og sidder her stadig. Jeg er simpelthen så ør i hovedet af alt det læseri og føler mig lige pt lidt fastlåst. Til gengæld har jeg nydt solskinnet rigtig meget i dag. Det hjælper rigtig meget på mit humør er solen skinner, så er jeg egentlig ligeglad med, at det er koldt. Er der nogle andre derude, der er startet på SRP og i så fald, hvor langt er I? Jeg må hellere fortsætte med at læse!

Image and video hosting by TinyPic

   

5 kommentarer

 • Hej Nanna!
  Hvordan har du fået din sidebar “låst fast”, så den er der, lige meget hvor langt man scroller ned?
  Og dit “follow my blog with bloglovin” – hvordan har du lavet det?
  Synes dit layout er så fint herinde 🙂
  Mvh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Hej, det er Bloggers Delihgts nye system, som tillader det. Jeg ved ikke, hvordan du ellers gør det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie F.

  Hej Nanna!
  Skide vild med det! Jeg ville hører, hvor du har fået dine sorte trøje fra? 🙂
  Mvh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvilken størrelse har du din sorte samsøe samsøe basic på billedet? 🙂 Er meget i tvivl om jeg skal have XS eller S, og vi ser nogenlunde lige store ud;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6. DECEMBER || ADVENTS GIVE AWAY