7. DECEMBER || SNAPSHOTS

8. DECEMBER // GAVEIDEER TIL HAM

Image and video hosting by TinyPic

1 / her     2 / her     3 / her     4 / her     5 / her     6 / her     7 / her     8 / her     9 / her     10 / her

Godaften mine kære læsere! Så blev det den 8. december, og dagen låge byder på gaveideer til din kæreste, din bror eller far. Det er altid så svært at finde gaver til mænd, synes jeg. Det tror jeg en del kvinder vil erklære sig enige i. Jeg har nu forsøgt at gøre det en smule lettere med en masse inspiration. Jeg har fundet lidt til en hver smag, som I kan se.

Jeg sidder stadig og kæmper med min SRP. Stadig fastlåst og helt inspirationsforladt. Kender I det? Jeg venter stadig på min skriveåbenbaring! Rigtig god tirsdag og husk at deltage i min give away her.

Image and video hosting by TinyPic

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7. DECEMBER || SNAPSHOTS