8. DECEMBER // GAVEIDEER TIL HAM

3. ADVENT || BEAUTÉ PARCIFIQUE

Image and video hosting by TinyPic

Hej mine kære læsere og glædelig 3. advent. I dag kan I vinde disse to fantastiske produkter fra Beauté Pacifique! Jeg har selv haft meget glæde af både renseskummen og ansigtscremen, som jeg selv bruger dagligt. For at deltage skal du: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Like Nanna Krautwald blog på facebook her
Skrive en kommentar med dit navn og email

Vinderen bliver fundet 4. advent.

Jeg har rigtig travlt med SRP og arbejde disse dage, og derfor har jeg slet ikke haft tid og overskud til bloggen. Jeg glæder mig så meget til jeg er helt færdig med skolen, så jeg for en tid kan bruge en masse tid på min blog. Men nu til vinderen af min Caseapp give away! Vinderen blev Line Jakobsen. Du vil modtage en mail snarest. Til alle jer andre, der deltog har jeg en lille ekstra gave. I kan nemlig få 20% rabat på alle produkter på Caseapp, hvis i bruger koden: NANNAK20. God jul.

Image and video hosting by TinyPic

   

99 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8. DECEMBER // GAVEIDEER TIL HAM