3. ADVENT || BEAUTÉ PARCIFIQUE

4. ADVENT || WINNER AND GIVE AWAY

Image and video hosting by TinyPic

Den julekalender er virkelig blevet en fiasko var? Det var måske lidt optimistisk at tro, at jeg kunne gå fra at være passiv på bloggen til at skrive hver dag og så oven i købet midt i SRP perioden. Nå, men jeg har betræbt mig på, at I i hver fald ikke skulle snydes for adventsgaver, så her er min sidste give away! Det er 4. advent, og derfor skal i forkæles med en konkurrence, hvor I kan vinde disse øreringe fra Hvisk. For at deltage skal du:

Like Nanna Krautwald blog på facebook her
Skrive en kommentar med dit navn og email

Held og lykke! Vinderen bliver fundet om en uge!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Desuden så har jeg fundet vinderen af min Beauté Parcifique give away. Tak til alle jer der deltog. Vinderen blev Rikke! Du har modtaget en mail og vil snarest modtage dine produkter. Og nu til det helt store (ifølge mig). Vinderene af mine selvdesignede plakater! Jeg er både overrasket og stolt over, at så mange af jer har deltaget. Jeg har fundet to vindere, som hver især vinder to plakater. Vinderne er Sofie Kaas, som har vundet vædder og løve og Miatilda Andersen, som har vundet skytte og jomfru! Tillykke! I vil modtage en mail snarest.

Image and video hosting by TinyPic

   

78 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. ADVENT || BEAUTÉ PARCIFIQUE