4. ADVENT || WINNER AND GIVE AWAY

ET NYT ÅR

Image and video hosting by TinyPic

Titlen og ovenstående citat lægger op til et godt, solidt klichétilbageblik, som man jo traditionelt gør sig med her i blogverdenen. 365 dage er gået, og hvis man vil tage den til den bitre ende, skal vi både runde gode og dårlige stunder, materielle køb i månedernes løb, ferier med kæresten, mest læste indlæg, bedste outfits, indre mentale kampe, “ting jeg har lært i 2015”, nytårsforsæt og naturligvis skal indlægget tilendebringes med en brækagtig takketale til læsere, der har fulgt med på bloggen i årets løb. Årsskiftet er altid en god anledning til at skrive om alt muligt ligegyldigt så vel som relevant. Jeg vil køre den traditionelle bloggerstil og se tilbage på året, men jeg vil først og fremmest forsøge mig på at være ærlig. I har måske bemærket, at bloggen har været passiv, til trods for at december skulle være måneden for mit store comeback? Eller også har I ikke bemærket noget, fordi det er jo efterhånden blevet bloggens image, at den opdateres få gange om måneden. Lad mig sige det sådan, at jeg har haft rigeligt med ting at tage mig til. Det har ikke optaget alt min tid – langtfra – så det retfærdigører heller ikke mit fravær. Jeg har bare tænkt og funderet og spekuleret på, hvor bloggen skal ende henne, og hvad jeg vil opnå med mine tekster?

Jeg har været inspirationsforladt længe. Det gælder ikke kun inde for den sociale medieverden, men sådan helt generelt. Men jeg tror, at det helt grundlæggende skyldes min skepsis over for blogtendensen og andres opfattelse af, hvorfor man har et behov for at oprette en hjemmeside for at skrive om sig selv, sit liv og sine tanker. Og nu er det ikke fordi, at jeg forsøger at skabe et selvmedlidenhedspræget debatindlæg om mit store issue med, hvad andre folk tænker om mig. Det er lige så vel mig selv, og hvordan jeg gerne selv vil fremstå og opfattes. Ikke for at tilfredstille andre, men for at tilfredstille mig selv. 2015 har været et meget lærerigt år for mig. Det har bestemt ikke været lutterlagkage og heller ikke det omvendte, men en kombination af gode og dårlige stunder, som ifølge mit overtroiske sind har været til for at lære mig noget. Jeg har fået selvindsigt på et helt andet niveau, end hvad jeg før har haft, og dette er nok også noget af grundstenen til, at jeg er blevet skeptisk overfor blogverdenen.

For mig – og det vil jeg gerne understrege – var det ikke for at dyrke jeg’et og narcisismen og mig, mig, mig, at jeg i sin tid oprettede denne blog. Det var oprindeligt et forsøg på at sætte fokus på nogle emner, som jeg brændte for at skrive om, og som jeg synes, var vigtige at få sat ord på. Både for mig selv men også for mine læsere. Bloggens fokus har udviklet sig i en anden retning, en retningslinje, som jeg er fascineret af og ville ønske jeg kunne nyde at skabe, som jeg nyder at se andre skabe den. Det kan jeg bare ikke. Ikke hvor jeg er lige nu. Måske mangler jeg motivation og overskud, og så må det være sådan. Jeg vil nemlig sidst af alt i verden presse mig selv til at udstråle noget på bloggen, som jeg ikke er. Jeg vil gerne være ærlig og derigennem inspirere folk, som er hovedformålet med min side. Nu er det allerede blevet en lang violinprædiken, som indledningen ellers lovede, at det ikke ville blive. Men det var vigtigt for mig at få skrevet ned og skønt at få sat ord på. Og her får i den brækagtige takketale! TAK af hjertet, hvis I stadig hænger på. Det er altid en større fornøjelse at skrive til en publikum, fremfor at skrive til sig selv. Rigtig godt nytår og fortvivl ej, bloggen er stadig i live.

Image and video hosting by TinyPic

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4. ADVENT || WINNER AND GIVE AWAY