ET NYT ÅR

NEW TATTOO

Image and video hosting by TinyPic

Det går ikke stille for sig på tatoveringsfronten! Senest har jeg fået lavet en lille fin tændstiksfigur i form af en pige med kjole og en dåsetelefon. Min fantastiske veninde Laura og jeg har fået den lavet sammen og har begge fået den placeret bag på armen. Figuren skal forestille at symbolisere det tætte og stærke bånd, som vi har til hinanden. Der har aldrig været langt fra tanke til handling med mig, når det angår tatoveringer, og det var heller ikke tilfældet denne gang. Jeg er rigtig glad for resultatet, og jeg synes, at den passer godt ind i samlingen, som indtil videre kun er sort-hvid og samlet på højre arm. Alle mine tatoveringer har en vigtig betydning for mig, og de er så at sige alle sammen symboler for min familie og nu min veninde. Af den grund tror jeg ikke, at det kunne falde mig ind at fortryde nogen af dem. I kan se nogle af mine andre tatoveringer herher og her.

Image and video hosting by TinyPic

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET NYT ÅR