NEW TATTOO

EVERY DAY JEWELRY

Image and video hosting by TinyPic

1 // Louise Kragh (her)     2 // Bonett     3 // Balengiaga (her)     4 // Hvisk (her)     5 // ByBiehl     6 // Ukendt (lign. her)     7 // Hvisk (her)     8 // Ukendt

En del af jer har efterspurgt et indlæg, hvor jeg viser nogle af mine hverdagssmykker frem. Her er så et lille udpluk af, hvad jeg bærer til daglig. Jeg er ikke så fantastisk god til at skifte smykker og ser helst, at jeg både kan sove og bade med alle mine smykker. Jeg bader ikke med dem alle, og det er egentlig mest for at få dem, som er forgyldt til at holde længst muligt, men jeg sover med det hele! Det gælder både ur, armbånd, ringe såvel som mine halskæder, som ikke er vist på ovenstående billede. I kan se nogle er mine hverdagshalskæder på min instagram her. Håber, at I får en rigtig dejlig aften.

Image and video hosting by TinyPic

   

2 kommentarer

  • Nanna

    Ha! Vildt at du kan sove med alle dine smykker. Jeg kan ikke fordrage det, jeg føler at jeg kvæles!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW TATTOO