EVERY DAY JEWELRY

#BDGALLA

Image and video hosting by TinyPicJeg var jo selvsagt til Bloggers Delights 5 års fødselsdag i lørdags. Jeg fulgtes og gjorde mig klar med en masse søde bloggerpiger. Arrangementet foregik på Radisson Blu Hotel, hvor vi ankom kl. 18.30 og blev budt velkommen med lækre velkomstdrinks. Efterfølgende satte vi os til bords og fik serveret en 3-retters menu, som bestod af fisk til forret, rødt kød til hovedret og is og kage til dessert. Indimellem retterne var der awardshow, hvor netværkets bedste, sjoveste og labreste bloggere blev hyldet. Bloggers Delight har virkelig formået at skabe et vellykket arrangement, og jeg var meget beæret over at være en del af det. Helt klart en mindeværdig aften! Mit outfit kommer på bloggen snarest!

Når, men udover det, er modeugen jo skudt i gang. Jeg er inviteret til en række shows og events, som jeg ser rigtig meget frem til at deltage i. Hold jer opdateret på bloggen, snapchat (nannakrautwald) og instagram (@nannakrautwald)!

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVERY DAY JEWELRY