#BDGALLA

OUTFIT FRA MODEUGEN

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Jakke // Zara (lignende her)     Bukser // Gina Tricot (lignende her)     Taske // Genbrugsfund     Sneakers // Nike Air Force (lignende her)     Halskæde // Genbrugsfund (lignende her)

Jeg var jo som bekendt – som alle andre bloggere – også med til at være en del af modeugen. I går mødtes jeg med Amandaog vi spiste frokost og tog herefter til Fashion Hong Kong modeshow på Rådhuspladsen. Det var et rigtigt fint show, som jeg blev positivt overrasket over. Inden da skød vi disse billeder, som jeg er blevet rigtig tilfreds med. Jeg skal godt nok lige vænne mig til mit nye hår, som jo er i proces fra blond til mørkt nu efter mit mislykket forsøg på at blive en nuance lysere. I kan læse om min hårkrise her. Det er jo typisk mig at kaste mig ud i hårprojekter, som i de færreste tilfælde bliver, som jeg ønsker det. Nå, men anyway heldigvis kunne søde Sarah fra Frisør Deco redde det og nu ser jeg frem til næste måned, hvor mit hår er parat til at blive farvet igen, så jeg kan komme tættere på min egen naturlige farve. Alt i alt, så var det en rigtig dejlig dag i godt selskab. God weekend!

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#BDGALLA