OUTFIT FRA MODEUGEN

DENIM SKIRT

Image and video hosting by TinyPic

Skirt // here     T-shirt // here     Shoes // here

Det må siges at være længe siden, at jeg har skrevet på bloggen. Jeg er snart færdig med min gymnasietid, og det har krævet meget de sidste måneder. Nu er jeg der, hvor jeg kun har omkring 15 skoledage tilbage, og jeg kan så småt begynde at se lyset for enden af tunellen. For ja, jeg må indrømme, at jeg synes, at det har været 3 hårde år, og at jeg virkelig glæder mig til at få en pause. I løbet af ugen kan I læse et indlæg om, hvad mine planer er efter gymnasiet, men lige for nu får i et outfit fra forleden dag, hvor vejret tillod at lufte stængerne. Jeg havde også en stor dejlig pels over mig, da det alligevel var lidt koldt at bevæge sig ud kun i t-shirt. Må I have en rigtig dejlig fredag!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT FRA MODEUGEN