DENIM SKIRT

FREMTIDSPLANER

Image and video hosting by TinyPic

Nu begynder jeg jo så småt at nærme mig enden på mine 3 gymnasieår, og flere af jer har spurgt, hvad mine planer efterfølgende er. Som udgangspunkt er min plan, at jeg skal have 2 sabbatår, når jeg er færdig. Dem skal jeg bruge på at arbejde, rejse og få styr på bolig. Jeg har i de sidste 3 år arbejdet på deltid i Matas, og det har jeg været rigtig glad for. Det har været den helt rette arbejdsplads for mig, og derfor håber jeg på at kunne få et fremtidigt fuldtidsjob samme sted. Hvis det ikke er muligt skal jeg ud og søge et studierelevant job, som skal hjælpe mig med at komme ind på mit drømmestudie. Jeg drømmer om at uddanne mig som journalist for senere at blive tv-vært eller radiovært. Journalistdrømmen startede så at sige allerede tilbage i 8. klasse, og siden da er jeg faktisk blevet mere og mere klar over, at det er det, jeg vil. 13 år på skolebænken har dog gjort mig meget udmattet og jeg vil derfor rigtig gerne rejse og opleve verden, inden jeg begynder på en videregående uddannelse. Hvem jeg skal rejse med, og hvor jeg skal rejse hen er ikke planlagt endnu. Jeg har en lille drøm om at rejse tilbage til Sri Lanka, hvor min morfar administrerede et hotel, før han døde i tsunamien i 2004. Generelt er min indstilling, at jeg tager tingene, som de kommer, da jeg af flere årsager har svært ved at lægge en nøjagtig plan. Glæder mig, det gør jeg i hvert fald. Jeg kommer til at opleve en frihed, som jeg måske aldrig har oplevet før.

   

1 kommentar

  • Julie M. Kirkeby

    Jeg rejser gerne jorden rundt med dig, hvis du savner en rejsemakker – jeg ved endnu heller ikke hvem jeg skal rejse med, men har fundet den perfekte rejse for mig. Hvor turen også går til Sri Lanka 😉

    Men under alle omstændigheder, så held og lykke i fremtiden og med dine eksaminer!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM SKIRT